Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

:-) Perfektní ukázka demokracie v praxi. Několik desítek, převážně hodně mladých lidí, se rozhodlo protestovat proti výsledkům řádných, svobodných, demokratických voleb v souladu s ústavou a platnou legislativou. "Zemana NE!" Oni ho nevolili, no, jak by také mohli, převážně ještě ani neměli volební právo, že ano. Ale jsou tak dobře informovaní (zpracovaní poraženou stranou), že vědí, vědí naprosto jistě, jak se to teď a tady dělá špatně. Nu, chyběli tam jenom prapory a bojovně zvednuté brady, odhodlaný a zářivý výraz v očích, na agitační plakát jako ušité. My pamětníci víme své;-):-)

Ale nakonec, ať se mládí vydovádí, že ano. Také budou muset jednou začít pracovat a starat se o chléb vezdejší. A že jim to úpřimně přeji, děckám.;-D

6 2
možnosti
JM

Přesně tak, několik desítek lidí se svazáckým výrazem v tváři. Mrkněte na fotografie HJ, BdM, ČSM, pořád ty samé odhodlané typy.

3 0
možnosti
DD

:-) Pamatuji si některé ty plakáty, tolik oduševnělosti z nich zářilo;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Ve kterých volbách ziskala strana Zemanovcců tolik hlasů aby mohla sestavit svou vládů.?;-D

1 2
možnosti
DD

Pane Baranko, no tak, nechtějte, prosím, abych Vám zde napsal nějakou nejapnost, já to nechci také. To, že tenhle nesmysl neustále omílá opan Kalousek a někteří další zhrzení a odejíti politici, dokonce i někteří politologové, o paní v naději Němcové a erudovaném doktoru práv panu Marku Bendovi ani nemluvě, ještě neznamená, žře je to pravda. Ale to Vy víte, to je jenom takové "pokřikování na kluky z druhé party", kteří tu Vaši partu přeprali a Vy jim to nějak nechcete uznat, i když jste museli ulici i palouk vyklidit. Nu, vládu sestavili, vládnou, budou ještě nějakou dobu vládnout určitě, možná i delší dobu. Jako správný demokrat byste se měl s tím smířit.;-):-)

2 1
možnosti
Foto

Mě jen udivuje, že píšete o nerespektování voleb. Já mám za to, že protestovat se může proti jakékoliv vládě a né jen té u které se mě to hodí. PS: Tak velký nesmysl to není zvláště když hlas o vládě Zemanovců jde i z ČSSD. :-)

2 1
možnosti
DD

Pravdu máte v tom, že protestovat se může furt a stále. To jo. A nakonec - i proti všemu. :-)

2 1
možnosti
Foto

Jj, tak to v demokracii má být.:-) Jinak o vládě Zemanovců to před 10 hodinou zopakoval na tiskovce i pan Paroubek.

0 0
možnosti
DD

Z pana Paroubka je mi smutno. Žel.:-/ A takovej to byl Jura!;-)

0 0
možnosti
Foto

Cože?? Volební právo maj od 18ti, ne?? A volby byly před necelým rokem, takže pokud máte dojem, že je těm lidem čerstvě 18, tak to už je teda ...hooodně špatnej odhad:))))

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2597x
Narodil jsem se roku 1980 v Třebíči, vystudoval ČVUT FEL obor Počítačová grafika. Fotografování se profesionálně věnuje od roku 2008.
Kromě focení architektury, krajiny, reportáží, produktů či svatebních fotografií se ve svém nově otevřeném pražském ateliéru jen několik kroků od Paláce Flóra (Šrobárova 8, Praha 10) věnuji portrétní a reklamní fotografii a rámování.

Fotograf, grafik, designer a ilustrátor.

http://mikulas.photo/kontakt/
www.pictoart.cz
Svatební fotograf Praha

Prodej fotografií v rámu:
Fotoobrazy a rámování
Autoské fotoobrazy blogerů

Můj ateliér: mikulas.photo
Moje galerie: GALERIE
 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky