Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I50v65a92n 18J12i41r45e77š

7. 8. 2013 14:15

Tohle je na demokracii také fajn, že se člověk opakovaně může bavit pohledem na směšné pididemonstrace různých kašpárků.

2 1
možnosti

Těch demonstrantů tam dle fotek pravda moc nebylo, ale přece jen, jsou prázdniny ... Až to bude ve školní rok místo vyučování, tak tam těch mladých dorazí nepochybně víc! ;-D

2 1
možnosti

;-D Jo, takové alternativní vyučování demokracie.;-):-)

0 0
možnosti

Demonstrující mi připadají (až na výjimky) jako osoby z článku na Aktuálně.cz:

"Chcete mě? Je mi 25 let a špatně jsem si vybral/a školu...";-D;-D

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/prace/clanek.phtml?id=782406

4 2
možnosti
Foto

Ale tak furt lepší, než kdyby se dali k nějaký partě a brali drogy, no ne? :-) I když...

1 1
možnosti

:-) Perfektní ukázka demokracie v praxi. Několik desítek, převážně hodně mladých lidí, se rozhodlo protestovat proti výsledkům řádných, svobodných, demokratických voleb v souladu s ústavou a platnou legislativou. "Zemana NE!" Oni ho nevolili, no, jak by také mohli, převážně ještě ani neměli volební právo, že ano. Ale jsou tak dobře informovaní (zpracovaní poraženou stranou), že vědí, vědí naprosto jistě, jak se to teď a tady dělá špatně. Nu, chyběli tam jenom prapory a bojovně zvednuté brady, odhodlaný a zářivý výraz v očích, na agitační plakát jako ušité. My pamětníci víme své;-):-)

Ale nakonec, ať se mládí vydovádí, že ano. Také budou muset jednou začít pracovat a starat se o chléb vezdejší. A že jim to úpřimně přeji, děckám.;-D

6 2
možnosti

Přesně tak, několik desítek lidí se svazáckým výrazem v tváři. Mrkněte na fotografie HJ, BdM, ČSM, pořád ty samé odhodlané typy.

3 0
možnosti

:-)  Drazí manifestující ! Co vůbec víte o životě? Bohaté kapesné od rodičů, IT nejvyšší kvality, rodiče si vás hýčkají ! Až se budete nuceni starat sami o sebe a skončí mamá hotel, pak vás rád uvidím, jak budete manifestovat proti člověku, který chce konečně udělat pořádek v tomto zkorumpovaném rybníku ! Rv

5 3
možnosti

Který je to ten člověk co chce konečně udělat pořádek? Zeman? Rusnok?

2 0
možnosti

Dulezite je najit system, ktery znemozni takovym osobam jako Klaus,Zeman ......(mohl bych vyjmenovavat hodiny), aby ovladali chod spolecnosti. Zacit resit podstatu problemu.

V blogu se jen porad dokola komentuje. 

Mela by zacit smysluplna diskuse o tom jak zmenit stavajici zrudny system. Aby bylo jasno, hovorim(pisi :D )

k lidem kteri nevolili Zemana, t.j. k lidem, kteri maji zakladni moralni hodnoty t.j. nelhat, nekrast , mit EMPATII atd.

Zde je zajimave video. Nazor lekare. Vrele doporucuji. Neni dlouhe, a presne vystihuje podstatu problemu.

http://www.youtube.com/watch?v=oIcMCRpHlhc

0 1
možnosti

Pane Tanistro, tapetování tohoto nesmyslu téměř u všech diskuzích máte jako stranický úkol anebo to Vy jenom tak sám? V obou případech to vypovídá o naprosté absenci jakýchkoliv morálních hodnot u Vás samotného.:-)

2 0
možnosti

Jak si to představujete v praxi? 10.000.000 lidí bude hlasovat o každé blbině? Parlamentní demokracie není dokonalá, ale nikdo nic lepšího nevymyslel. o co navrhujete vy, to smrdí hloupostí, která může nadělat víc škody než užitku.

5 1
možnosti
Foto

To mně napadlo. Viz konec čtyřicátých let:)

1 0
možnosti

No jo, ale já taky nechci 101 dalmatinců s toxickou Němcovou a chemikem a vlastně ani nynější parlamentní politický systém, jež se chová jako smečka, která je u ožrané kosti a novou krev nepřipustí a slušný člověk jen pocítí kde má své slabiny a jak mu tím zavřou hubu. Parlamentní demokracie není neměnná svátost, na místo aby se demonstrovalo proti tomu co vychází jen z úpadku, je potřeba vyvolat celospolečenskou diskuzi, jak aktivovat občany dát jim odpovědnost a možnost podílet se na správě země. Nové technologie na to zde jsou, a nikdy dříve takový luxus zde nebyl. Tento úpadek nezažívá jen naše zem, obdobná je stav na Slovensku a v dalších zemích, tzv. posttotalitních. Zde je jádro průšvihu.

13 1
možnosti
Foto

Tak. Nepřátelé filozofie prosím nečíst, ale s panem Mojmírem Rodenem jak jsem zjistila se báječně filozofuje:))

Ve které zemi, kromě té Utopické se ti, co jsou u moci takhle nechovají? Spíš bych uvítala příklad, kde to dobré je, než kde to dobré není...Celospolečenskou diskuzi?? Jak aktivovat lidi k tomu, aby přijali odpovědnost za společnost? Zajímavé, ale složitější vychází z jednoduššího. Každý člověk musí nejdřív pochopit, že může aktivně ovládat sebe a svůj pohled na svět, rychlost je individuální. Pod jiným článkem jsem od vás před pár dny četla velmi zajímavou filozofii, pročež zase trochu zafilozofuju:) Vést společnost bez toho, aby se vedení společnosti chovalo jako smečka chce určitou vyzrálost, minimálně musí mít člověk perfektně zvládnuté svoje vlastní atavismy. O zrání jste mluvil jako o školní docházce. Psal jste, že dejme tomu žák osmé třídy může vytvořit na svou úroveň kvalitní projekt, ale nebude to odpovídat studentovi VŠ. Co máte představu, že se stane pokud přijme zodpovědnost za společnost opravdu každý od úrovně první třídy na kteréžto úrovni nemá zodpovědnost ani za sebe až po magistry? Osobně mám dojem, že většina lidí je dle tohoto přirovnání zrání někde na druhým stupni základky, na tomto stupni byli i lidi z prostředí ve kterém se vyvíjeli a tudíž nemají o existenci dalších stupňů ani potuchy, neznají to. S velkou násobilkou nevěří v existenci logaritmů, považují je za zbytečné, to je úskalí.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS